Can we talk

Tevin Campbell – Can we Talk [Verse 1:] Last night I, I saw you standing, and I started, started pretending That I knew you and you knew me too.And just like a woman you were Too shy, but you weren’t the only cause so was I. And I dreamed of you ever since. Now I…

no more fu*king word to say,but they go to hell and burned

How could three young men (the main suspect is a secondary school kid) be capable of such cruel act towards a woman? What makes them think it is right to “mengajar” a woman who refused their ‘love’? Is this any different than hate/revenge crime towards women in some tribal countries? Should we teach school kids…

Elegi 2 hati

Karena hati itu tidak selalu tetap. Sedari waktu ku jumpai hatimu yang serupa rumah hangat. Tak pernah lagi ada kutemui hati yang serumah hatimu, gemerlap kemewahan dari istana mungkin melenakan mata. Tetapi hati yang telah ber-rumah biar ditawar seribu istana, baginya ketenangan telah di letak pada hangatnya rumah.   

Walk with me, sista 👭

  A sister can save your life. A safety net. You never laugh harder than when you’re laughing with your sisters… or very close dear friends. You share the same history;  the inside jokes that no one else would understand in the same way. A sister knows your faults and somehow puts up with them,…

Kepompong dan kupu-kupu

     Selamat malam, ini mungkin malam yg indah untuk kita semua. Ngomong- ngomong lumayan lama juga ngga buka wordpress. Sebelumnya Minal aidzin dulu buat temen-temen semua yg merayakan Hari Raya Idul Fitri, maupun nggak. I wish this Ramadan, you are gifted with blessings of Allah and many treasured moments of joy! Happy Eid to all…

Dear my future husband..

  Postingan aku kali ini sebenernya terinspirasi dari banyak blogger sebelumnya. Tapi nggak sama sekali punya kemauan untuk mencontek saudara/i yg lain ya kakak. Selamat membaca 🙂 Seperti apa salah satu tulisannya? judulnya “Surat Cinta Untuk Calon Suamiku” , seperti ini bentuknya.. “Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh… Dear calon suamiku…  Apa kabarnya imanmu hari ini? Sudahkah harimu…

New hair, new day!

   I do love my new hair color!! So love it! 😍. Dari-hampir-5 kali lebih deh gonta ganti warna rambut puji syukurnya warna ini yg jadi dan pas sama yg aku harepin… First of all, I went back to my natural color. Well, actually I dyed my hair slightly darker than my natural shade of brown….

Aku wanita dan aku butuh peranan papa

  Bicara tentang seorang ayah, pasti semua orang memiliki definisi sosok yang berbeda- beda. kayak saya sendiri sebagai anak perempuan kedua dari ayah. Menurut saya, anak perempuan membutuhkan ayahnya. Ada ikatan istimewa antara seorang ayah dengan putrinya yang sangat berbeda dibandingkan dengan ikatan lainnya. Ayah adalah sosok pria terpenting dalam kehidupannya (ku). Di mata seorang…

Life Lessons ; untuk ulangtahun papa

nobi and papah PUISI BUAT PAPAH you may have thought I didn’t see pa, or that I hadn’t heard, life lessons that you taught to me, but I got every word… perhaps you thought I missed it all, and that we’d grow apart, but papah.. I picked up everything, it’s written on my heart… I…

Pantai Goa Cina, Malang

Thanks binggo buat hari minggu yg indah ini.. 1 hari setelah hari milad papa yg ke 54 ini (alhamdulillah) kita sekeluarga msh bisa kumpul & maen brg, walaupun minum 3 org kesayangan; mbak,mas ipar, n ponakan 😂 Kerasa juga lho lumayan buat hari ini.. Betis2 kerasa mbembeng kalo kata orang jawa, jln kaki sih ngga…

Mochi Maco- your daily Dessert

an amazing spead! Delicious food😍 Mochi…with Green tea ice cream is a  Dessert from my lunch. I love ice cream a bit too much. Most likely will be the last time I eat today. Lol Baru sekali sih ke tempat ini, tapi mochi adalah salah satu dessert yg akan-lumayan sering aku makan setelah ini. Mgkin…

are u a vintage junkie?

seriously, i’m in love with the vintage stuffs. even if my family do think they’re “the most hideous” things in the world. my mother always tells me everything. like she’s always there to help me understand things a little better, be better, feel better, do better. one exmple kayak segala macam pernak pernik hiasan mama…